Gtir Motorsport club

Welcome to the largest Nissan Pulsar & Sunny GTI-R Forum. Masses of info, friendly members, cars for sale, lots of spares. Best forum on the net by far. Everything your gtir needs is here.


You are not connected. Please login or register

Gtir Motorsport club » General Discusion » Random banter » logging in

logging in

Go down  Message [Page 1 of 1]

1logging in Empty logging in on 7th November 2016, 8:06 am

gtir_woody

gtir_woody
moderator
moderator
Anyone had problems logging into the forum?

I tried both safari and google on my iPhone and I try to log in and the page refreshes back to the forum index and I'm not logged in!

PC is fine though

2logging in Empty Re: logging in on 7th November 2016, 8:39 am

johnny gtir

johnny gtir
moderator
moderator
Not me mate

3logging in Empty Re: logging in on 7th November 2016, 8:55 am

gtir_woody

gtir_woody
moderator
moderator
Interesting - no idea what my problem is

4logging in Empty Re: logging in on 7th November 2016, 10:54 am

FPSChris

FPSChris
Can you use tapatalk app?

https://soundcloud.com/fpschris

5logging in Empty Re: logging in on 7th November 2016, 6:25 pm

nomad

nomad
Admin
Admin
No problems in logging in for me either .... it would suggest your mobile network issue maybe if its fine on your pc .


_________________
"Official post whore" and all round superhero....

6logging in Empty Re: logging in on 7th November 2016, 8:26 pm

gtir_woody

gtir_woody
moderator
moderator
Cleared the browser history and its working now Smile

7logging in Empty Re: logging in on 7th November 2016, 8:54 pm

shroom

shroom
All that kangaroo porn takes it toll.

8logging in Empty Re: logging in on 8th November 2016, 6:44 pm

johnny gtir

johnny gtir
moderator
moderator
Jinxed myself just took me 5 attempts to log in and stay logged in

9logging in Empty Re: logging in on 8th November 2016, 6:52 pm

nomad

nomad
Admin
Admin
Ive just deleted the site cookies hopefully that helps ....


_________________
"Official post whore" and all round superhero....

10logging in Empty Re: logging in on 8th November 2016, 7:14 pm

shroom

shroom
The cookie monster was on radio 1 this evening he did mention that some cnut had been deleting cookies on the internet!

11logging in Empty Re: logging in on 8th November 2016, 8:22 pm

gtir_woody

gtir_woody
moderator
moderator
@shroom wrote:All that kangaroo porn takes it toll.

Bloody oath it does Laughing

12logging in Empty Re: logging in on 13th November 2016, 8:59 pm

mightydquinn

mightydquinn
Yes, I haven't been able to log on for about a week on my I phone and it still hasn't worked, I've had to use the I pad! Even resetting the password hasn't worked for the I phone!

13logging in Empty Re: logging in on 13th November 2016, 9:50 pm

nomad

nomad
Admin
Admin
Have you cleared your cache ???


_________________
"Official post whore" and all round superhero....

14logging in Empty Re: logging in on 13th November 2016, 10:00 pm

nomad

nomad
Admin
Admin
Ok can everyone having problems please add themselves to the list of what they are using to access the forum .... ie
1. Joe bloggs . Iphone . Safari browser .
As im intrested in if this is isolated to iphones .... as forumotion suggests after iphones are recently updated the problem seems to occur the only cure reccomended is clearing cache and cookies or using chrome .....


_________________
"Official post whore" and all round superhero....

15logging in Empty Re: logging in on 23rd November 2016, 9:08 am

mightydquinn

mightydquinn
Only just seen this as I've only just logged back on using a PC, although I could still log on using my mac or i pad too.

The problem was with the i phone using safari, I went into settings and cleared all data and now it works fine again. I was only unable to log since the last update i phone update too. Hope that helps!

16logging in Empty Re: logging in on 23rd November 2016, 9:15 am

gtir_woody

gtir_woody
moderator
moderator
@mightydquinn wrote:Only just seen this as I've only just logged back on using a PC, although I could still log on using my mac or i pad too.

The problem was with the i phone using safari, I went into settings and cleared all data and now it works fine again. I was only unable to log since the last update i phone update too. Hope that helps!

Seems to be a browser problem, good to know its not the forum

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum