Gtir Motorsport club

Welcome to the largest Nissan Pulsar & Sunny GTI-R Forum. Masses of info, friendly members, cars for sale, lots of spares. Best forum on the net by far. Everything your gtir needs is here.


You are not connected. Please login or register

Gtir Motorsport club » General Discusion » Gtir related Discussion » Lost my indicators

Lost my indicators

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Lost my indicators on 24th September 2017, 3:57 pm

SonaGTIR


Took the speedo out to see if I could fix it. When I’ve put it back in I now have no indicators?? I haven’t changed anything or messed around. All
Plugs are in.

2 Re: Lost my indicators on 24th September 2017, 5:03 pm

shroom

avatar
Seems strange but mine did a simulat thing and I ended up having to replace the indicator stalk as it had broke.

3 Re: Lost my indicators on 24th September 2017, 7:40 pm

mike74

avatar
Have you plugged the hazard switch back in? Ask me how i know lol!

4 Re: Lost my indicators on 24th September 2017, 9:00 pm

johnny gtir

avatar
moderator
moderator
Was about to say is the hazard switch in

5 Re: Lost my indicators on 25th September 2017, 3:30 am

gtir_woody

avatar
moderator
moderator
I don't ask how long it look me to figure out the hazard switch was unplugged lol

6 Re: Lost my indicators on 25th September 2017, 6:06 am

ducie54

avatar
Try finding the wire to make all your indercators flash with an alarm system. That one stumped me for a bit.

7 Re: Lost my indicators on 25th September 2017, 12:49 pm

SonaGTIR


Harassers are out at the moment. I’ll bang them back in. Cheers guys

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum