Gtir Motorsport club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gtir Motorsport club

Welcome to the largest Nissan Pulsar & Sunny GTI-R Forum. Masses of info, friendly members, cars for sale, lots of spares. Best forum on the net by far. Everything your gtir needs is here.


You are not connected. Please login or register

Gtir Motorsport club » Tech room » Help and Advice » video of my idle issue

video of my idle issue

Go down  Message [Page 1 of 1]

1video of my idle issue Empty video of my idle issue on 3rd June 2016, 8:37 pm

Stu

Stu
Admin
Admin


_________________
Back againTwisted Evil
http://www.j10-meets.co.uk

2video of my idle issue Empty Re: video of my idle issue on 3rd June 2016, 8:42 pm

nomad

nomad
Admin
Admin
I have the same thing with my wanky golf at the moment spent over 200quid and aint solved the fooking thing ..... does it alter from cold to hot or stays the same throught the temp range .... ????


_________________
"Official post whore" and all round superhero....

3video of my idle issue Empty Re: video of my idle issue on 3rd June 2016, 9:28 pm

gtir_woody

gtir_woody
moderator
moderator
Could it be a idle control valve problem?

4video of my idle issue Empty Re: video of my idle issue on 3rd June 2016, 10:09 pm

Stu

Stu
Admin
Admin
Stays the same when hot or cold mate.
I have bought another idle control valve so will swap it over when it arrives.

Fucking car is doing my head in at the moment.
I have a small hole in one of the hoses i replaced at the back of the engine and at temperature its spraying water out ffs.
Im fedup of taking the fucking plenum off now.
Think i over tightened the oe clamp and have pinched a hole in the hose.
I can hear it hissing and have water on my drive yet again Sad
Hope my samco hoses hurry up lol


_________________
Back againTwisted Evil
http://www.j10-meets.co.uk

5video of my idle issue Empty Re: video of my idle issue on 3rd June 2016, 11:06 pm

gtir_woody

gtir_woody
moderator
moderator
Not having much luck mate. My old bmw was doing the same problem as yours and sounded like it had massive cams, replaced the ICV and problem solved.

You must be an expert at taking the plenum now Laughing

6video of my idle issue Empty Re: video of my idle issue on 3rd June 2016, 11:28 pm

Stu

Stu
Admin
Admin
Its being a bitch just lately mate.
Im going to strip the iac tomorrow and clean it.
May aswel while the plenum is off.
Yeah im getting quite good at removing the plenum. Takes about 30 minutes now lol


_________________
Back againTwisted Evil
http://www.j10-meets.co.uk

7video of my idle issue Empty Re: video of my idle issue on 3rd June 2016, 11:37 pm

gtir_woody

gtir_woody
moderator
moderator
At least the more things you fix up now the less chance problems in the future Smile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum